top of page

Zcela nové Mitsubishi Outlander PHEV



Ohromující Outlander Plug-in Hybrid kombinuje ekologický provoz s dostatkem výkonu na silnici i mimo ni. Nejvyspělejší a unikátní plug-in hybridní pohon Mitsubishi kombinuje dva elektromotory a zážehový motor, aby vám poskytl to nejlepší z obou světů.


Nový Outlander přináší ještě lepší zážitek z jízdy díky vylepšenému systému 4x4 S-AWC. Pohon vyvinutý na základech slavného dědictví z rally závodů využívá sedm jízdních režimů, které vám poskytují výjimečnou kontrolu a manévrovatelnost prakticky za všech jízdních i povětrnostních podmínek.


Díky vyšší kapacitě baterie a větší palivové nádrži má nový Outlander ještě větší výkon a dojezd, kdekoli a kdykoli to potřebujete.





Luxusní interiér


Vítejte v oáze klidu. Kabina modelu Outlander 4x4 je navržena tak, aby uspokojila i ty nejnáročnější řidiče. Vše je zaměřeno na řidiče a tak budete mít veškeré potřebné funkce po ruce, aby bylo zaručeno maximální pohodlí a funkčnost.





Bezpečnost a technologie


Intuitivní technologie Mitsubishi ve spojení s integrovaným systémem MiTEC poskytují funkce nové generace a zaručují bezpečnost v každé situaci.






Podrobnější informace o dostupnosti nového modelu najdete u našich prodejců.



Mrkněte na video z evropské premiéry:



Comments


bottom of page